MENU
 Forside
 Kontakt
 Gæstebog


 INFORMATION
 Test af systemet
 Betalingssider
 Fordelene
 Hvad får jeg ?
 Brugervejledning
 Alt det med småt
 Spørgsmål & Svar
 Find et navn
 Gratis Domæne
 Priser


 SIDST OPDATERET
 25-04-2013 03:10Alt det med småt


Det kan skrives meget simpelt:
DER ER IKKE NOGET MED småt...

Du køber en hjemmeside med 3 klargjorte menupunkter:
Forside
Kontakt
Gæstebog

Du kan oprette alle de menupunkter du vil.
Du kan oprette alle du undermenu'er (undersider) du vil. (Her har de fleste andre en begrænsning på 3-4 undersider).
Du må lægge alle de foto på siden, som den bestilte plads tillader (standard 150MB).
Du kan oprette/rette/slette alt det du ønsker UDEN nogen former for gebyrer.
Du betaler kun et oprettelsesgebyr + webhotel.
Oprettelsesgebyr: 400,-
Webhotel: 100,- pr. mdr.
Webhotel betales 6 eller 12 mdr. forud
SPAR 200,- pr år: Hvis du betaler 12 mdr. forud, får du 2 mdr. gratis
Alle priser er incl. moms.
Det er alt hvad det koster. Alt hvad du foretager dig på din side er GRATIS (bortset fra din tlf. regning/adsl forbindelse eller hvordan du nu engang kommer på nettet).
Opdateringer / forbedringer vil løbende finde sted UDEN BEREGNING.
Du kan altid få GRATIS RÅD & VEJLEDNING via din e-mail.
Nå du køber en EasyHomePage kan du en gang få 15 min. gratis tlf. hjælp - herefter koster det 150,- pr påbegyndt ½ time.
Du binder dig ikke til noget. Da du altid betaler forud, kan du bare stoppe din betaling. Sker dette, kan du efter kort tid ikke længere redigere på din EasyHomePage. Du vil nu få tilsendt en rykker. Betales denne ikke inden fristen, lukkes der for adgang til din EasyHomePage. Så enkelt er det. Og din rykker kan du naturligvis bare smide ud.
Efter 2 år slettes inholdet på din EasyHomePge hjemmeside hvis du ikke har betalt i mellemtiden.
Du er forpligtiget til at overholde dansk og international lovgivning, og må ikke krænke 3. mand med materialet på hjemmesiden, samt ved oprettelse af domænenavne.

EasyHomePage.dk frasiger sig ethvert ansvar for evt. tab af omsætning/indtjening eller anden skade/tab, både af økonomisk og af anden karakter, ved brug og køb af hjemmeside(r) hos os.

EasyHomePage kan ikke gøres ansvarlige for indlæg på hjemmesider købt hos os, da vi ikke redigerer siderne. Kunderne (køberen af de enkelte hjemmesider) er selv ansvarlige for alt indhold på siderne.

I tilfælde af evt. nedbrud, kan EasyHomePage heller ikke gøres ansvarlig, uanset om fejlen ligger hos os eller andre steder på nettet.

EasyHomePage kan ikke gøres ansvarlig for evt. problemer i forbindelse med opdateringer. Skulle der evt. opstå en fejl, vil denne blive rettet hurtigst muligt.
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os. Tryk på KONTAKT øverst til venstre og skriv dit spørgsmål.
Hvis du gerne vil kunne nogle bestemte ting på din nye hjemmeside, er du også velkommen til at skrive dit forslag til os ! Alle forslag vurderes grundigt, og du vil under alle omstændigheder få svar på, om det kan lade sig gøre. Hvis det er noget som vi mener vil kunne bruges med fordel af andre, koster dette ikke noget, og vil komme med ved næste opdatering.
I tilfælde af meget spec. ønsker, afgives tilbud til den enkelte bruger.