MENU
 Forside
 Kontakt
 Gæstebog


 INFORMATION
 Test af systemet
 Betalingssider
 Fordelene
 Hvad får jeg ?
 Brugervejledning
 Alt det med småt
 Spørgsmål & Svar
 Find et navn
 Gratis Domæne
 Priser


 SIDST OPDATERET
 25-04-2013 03:10Test af systemet


På TEST-siden kan du gøre alt det, som forventes at kunne på en hjemmeside. Bl.a. uploade billeder & tekst, indstille alle farver via et meget simpelt farveskema , udskifte top-logo, sætte (NY) markering på nye billeder/menupunkter o.s.v.
Du kan med andre ord lave en "blank standart side" om og sætte dit helt personlige præg på netop din side.

Her får du så en kode til en gratis DEMO-TEST-SIDE, & DEMO-RETTE-SIDE . Til RETTE-SIDEN skal du bruge nedenstående:
Brugernavn: demo
Password: demo

Det sker desværre, at der er nogle som ikke har andet at give sig til, end at lave om på forsiden på eller hele opsætningen på testsiden. Så hvis du ikke kan se noget på siden, så gå straks til FARVER og vælg en anden baggrund. Vi retter det hver gang vi opdager det. Vi kunne selvfølgelig bare låse forsiden og farverne, men vi syntes at alle skal have mulighed for at rette i det hele i virkeligheden.


Når du har lavet nogle ændringer, skal du huske at trykke på "F5" eller på "OPDATER-iconet" i toplinien på dit skærmbillede over HOVEDSIDEN for at kunne se de uploads/ændringer du har lavet.

Du må gerne slette det du har lavet, men du behøver ikke at gøre det, da vi ofte sletter alt hvad der er på siden. Du må IKKE SLETTE andre menupunkter end dem, du selv har oprettet, da der godt kan være flere som tester på samme tid.

Under menupunktet LINKS, kan du se andre hjemmesider oprettet med EasyHomePage.