MENU
 Forside
 Kontakt
 Gæstebog


 INFORMATION
 Test af systemet
 Betalingssider
 Fordelene
 Hvad får jeg ?
 Brugervejledning
 Alt det med småt
 Spørgsmål & Svar
 Find et navn
 Gratis Domæne
 Priser


 SIDST OPDATERET
 25-04-2013 03:10Brugervejledning


Print evt. denne tekst ud, og brug den første gang du går ind på TEST-Siden. Og så gør du følgende:

1. Først klikker du på "Edit Menu Punkter" under "MENUPUNKTER" på siden med den HVIDE BAGGRUND. (Det er her du opretter / retter / sletter).
Bemærk venligt, at der i venstre side af skærmen er 3 menupunkter: SIDEINDSTILLINGER, MENUPUNKTER & MENU. Hvis du dækker de 2 øverste af med hånden, så svarer resten af det du nu kan se til det som alle kan se på HOVEDSIDEN (altså den side, andre kan se alt det som du opretteter - denne side er GRÅ på baggrunden).

2. Så opretter du et nyt menupunkt:
Tryk på "Edit Menu Punkter"
Tryk på "Tilføj Nyt Menupunkt".
Skriv f.eks. "PER" (brug ALTID STORE BOGSTAVER når du opretter et menupunkt - det ser bedst ud) og tryk på "Tilføj".
Som du kan nederst i vinduet, har du nu oprettet ”PER”. Der står også at ”PER” er VIST (Vis Kategori: ja).
D.v.s. at du kan redigere i alt det, som du vil lægge ud på siden ”PER” UDEN at andre kan se hvad du laver hvis du klikker på ”Rediger”, ”Nej”, ”Ret”. Men lad være med det i første omgang - du skulle jo gerne kunne se det du laver.
Gå nu tilbage til Hovedsiden (http://gratis.easyhomepage.dk), tryk på Update i toplinien (eller på F5), og du vil nu kunne se menupunktet.
(Du kan slette det hele igen efter når du er færdig - ellers sletter vi det for dig senere).

3. Gå tilbage til rettesiden.
Nu er der kommet et NYT MENUPUNKT nederst til venstre. (En mørkegrå bjælke med "PER" i midten. Du kan ikke trykke på "PER", da det kun er en overskrift til din nye menu. Men du kan trykke på "PER" under "MENUPUNKTER" (længere oppe i menuen)

4. Tryk nu på "Tilføj Nyt Menupunkt"

5. Indtast nu en undergruppe - f.eks "Venner" og tast "Tilføj"

6. Her finder du de samme muligheder som med selve menupunktet: Du kan vise eller skjule det efter behag (f.eks have et juletilbud liggende klar).

7. Tryk nu på "Venner" under menupunktet "PER" (nederst til venstre)

8. Tryk på "Tilføj Tekst". Skriv et eller andet og tryk på "Tilføj".
Du kan også rette i tekstypen og størrelsen - både nu og/eller senere. (øverst på siden)

9. Tryk på "Tilføj Ny" (nederst til højre), tryk på "Gennemse", vælg et foto fra din pc, og dobbelklik på dette (eller tryk på ÅBN) og tryk på "Tilføj".
(hvis det billede du vælger er for stort, får du en fejlmelding, og du må lave dit billede mindre før du prøver igen).

10. Hvis du ønsker at skrive en tekst til dette foto, tryk da på "Rediger Tekst", skriv din tekst og afslut med "Ret" eller med "Afbryd" hvis du alligevel ikke vil skrive en tekst lige nu. Under billedet kan du se, hvad der vil ske, når nogen trykker på det på den alm. hjemmeside. Der sker IKKE NOGET når du trykker på billedet på EDIT-Siden

11. Klik nu igen på "Rediger Billede". Så kan du ENTEN udskifte billedet, ELLER du kan SKIFTE INDSTILLINGER under den hvide linie. Gør du sidstnævnte, tryk da efterfølgende på "Ret Vis Billede". Hvis der IKKE skal være flere foto i dette underbibliotek, så vælg "Vis Som Stor" ved TRYK PÅ FOTO. Hvis du vil have, at folk skal skifte til en anden hjemmeside, skal du udfylde feltet "DIREKTE LINK VED KLIK PÅ BILLEDE:". Og her skal du skrive HELE ADRESSEN som f.eks. http://www.easyhomepage.dk

12. Klik nu på "Flere Billeder" hvis du vil have flere billeder på samme side som det billede, du lige har uploaded, og derefter på "Tilføj Ny" og på "Gennemse", find det nye billede på din pc og dobbeltklik på navnet på billedet eller vælg ÅBN og tryk på "Tilføj".
Eller gå til punkt 10 for at oprette flere undermenu'er.


Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os. Tryk på KONTAKT øverst til venstre og skriv dit spørgsmål. Hvis du gerne vil kunne nogle bestemte ting på din nye hjemmeside, er du også velkommen til at skrive dit forslag til os ! Alle forslag vurderes grundigt, og du vil under alle omstændigheder få svar på, om det kan lade sig gøre. Hvis det er noget som vi mener vil kunne bruges med fordel af andre, koster dette ikke noget, ellers vil du få en vejl. pris tilsend INDEN vi begynder at programmere dit ønske ind i databasen.
Opdateringer vil løbende finde sted UDEN BEREGNING.Indsætte et LINK i en TEKST.
Klik på billedet, og læs hvordan. Jeg kan naturligvis ikke skrive det her, da programmet bare ville omskrive det til den følgende fremhævede tekst: min hjemmeside. Og meningen er jo, at du skal kunne se hvordan programmeringen ser ud.
Du kan bruge dette uanset, om der er tale om OVERSKRIFT TIL BILLEDE, TEKST TIL BILLEDE, eller TEKST PÅ FORSIDEN.